fejo писал(а):З власного досвіду можу сказати, що вибір студії для сучасного інтер'єру — це не тільки питання стилю, а й зручності. Ми зі своєю дружиною зверталися до студії, яка спеціалізується на інтер'єрах для сучасних квартир. Ми одразу домовилися, що нам потрібен мінімалізм з використанням натуральних матеріалів і нестандартних елементів. Студія зробила нам не просто проект, а справжнє мистецтво, поєднуючи функціональність і стиль. Вони допомогли з вибором меблів, освітлення та кольорової палітри, що надало квартирі сучасного вигляду. Як на мене, найголовніше — це не тільки мати хороший проект, але й працювати з компанією, яка надає повну консультацію по всіх питаннях і не тягне час на реалізацію.
Точно знаю, як це важко вибрати студію дизайну, адже зараз на ринку багато хто намагається заманити низькими цінами, а потім ціна виростає в рази після замовлення. Я сам нарешті придбав по вигідній ціні квартиру в Києві! Зараз збираю на її ремонт. Майже кожного дня дивлюсь сучасні інтер’єри квартир, а точніше портфоліо розроблених проектів в різних студіях. Мені сподобалася Адизайн: прикольні дизайни і нормальна вартість створення проектів. Можливо ви порекомендуєте щось краще в цьому ціновому сегменті послуг? Ось тут
https://adesign.com.ua/ua/gallery-of-in ... works.html я читав відгуки, зрівнював ціни, наразі ця студія дизайну в пріоритеті. Тим більше, знайомі розказали, що звертались до них, відгукуються позитивно. Їм робили 3D-візуалізацію, це допомогло побачити всі деталі ще до початку робіт, а потім вони не тільки продумали кожен елемент, а й підібрали комплектуючі так, щоб підходили під концепцію. Це важливо, якщо хочеться стильний сучасний інтер'єр, де враховані всі дрібниці.