Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Покажіть яке у вас ліжко

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Покажіть яке у вас ліжко

Сообщение Summer15 » 02 июн 2025, 14:25

Покажіть яке у вас ліжко вдома. Хочу собі купити, а не знаю яке.. або якісь не красиві продають в магазинах, або на вигляд такі що через пів року просто розваляться. Порадьте щось хороше.
Summer15

Re: Покажіть яке у вас ліжко

Сообщение KroPiVVa » 02 июн 2025, 14:51

Summer15 писал(а):Покажіть яке у вас ліжко вдома. Хочу собі купити, а не знаю яке.. або якісь не красиві продають в магазинах, або на вигляд такі що через пів року просто розваляться. Порадьте щось хороше.

Буквально пару місяців тому купили нормальне ліжко — і це справжній комфорт для спини, зовсім інший рівень відпочинку. Якщо хочеш щось дійсно якісне, на мою думку, варто звернути увагу на турецькі ліжка. Вони міцні, зроблені з надійних матеріалів і виглядають сучасно, без того дешевого “магазинного” вигляду, який швидко зношується. Саме такі спальні не підводять і залишаються красивими роками. Ось тут є добрий вибір турецьких спальнь https://www.spalnia.com.ua/ua/product-category/spalni-ua/turetski-spalni/ можливо, знайдеш те, що підходить. Раджу глянути!

Оця прям вау, ну дуже гарно
Изображение
KroPiVVa

Вернуться в Беседка