Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Трендові кольори меблів 2025

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Трендові кольори меблів 2025

Сообщение пифагор » 12 май 2025, 21:33

Всім привіт! Дуже цікавлюся дизайном і зараз хочу оновити меблі вдома. Підкажіть, будь ласка, які кольори меблів будуть у тренді в 2025 році? Хочу, щоб інтер’єр виглядав сучасно і актуально ще кілька років. Дякую за допомогу!
пифагор

Re: Трендові кольори меблів 2025

Сообщение октавия » 12 май 2025, 21:41

Привіт! Цього року трендом стають природні та теплі відтінки: оливковий, пісочний, теракотовий, а також класика — світлий дуб і матові білі поверхні. Якщо хочеш не помилитися, раджу подивитися асортимент в інтернет-магазині європейських меблів Artos https://artos.in.ua/ . Там можна купити корпусні меблі високої якості в актуальних кольорах 2025 року. Великий вибір рішень для вітальні, спальні та кухні дозволяє легко підібрати те, що виглядатиме стильно і гармонійно навіть через кілька років. Я сам обрав меблі у світло-бежевій гамі — інтер'єр вийшов дуже теплим і сучасним.
октавия

Вернуться в Беседка