Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Оновлюємо лук

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Оновлюємо лук

Сообщение октавия » 28 янв 2025, 21:07

Хочу змінити свій стиль і оновити лук. Шукаю поради щодо того, як виглядати стильно, але при цьому зручно. Може, хтось знає, де знайти модні речі для повсякденного життя, що виглядатимуть оригінально?
октавия

Re: Оновлюємо лук

Сообщение пифагор » 28 янв 2025, 21:35

Для тих, хто хоче оновити свій лук і виглядати стильно, я б звернув увагу на магазин брендового одягу в Києві — INVOGA https://invogakyiv.com/ . Вони пропонують одяг відомих дизайнерів, таких як Rick Owens та Yohji Yamamoto, які чудово поєднують комфорт і сучасний стиль. У їхньому асортименті знайдеш все: від базових речей до унікальних елементів, які додадуть твоєму образу оригінальності та витонченості.
пифагор

Сообщение CBUHOnAC » 06 мар 2025, 18:27

Люблю обновлять свой гардероб и дополнять какими-то новыми, актуальными вещами. Сейчас хотелось бы пополнить свой гардероб брендом магда бутрим , уж очень впечатлила новая коллекция. Все вещи уже представлены в продаже и их можно заказать у нас в Украине в мультибрендовом магазине Икон по разумным ценам, так что и байеры не понадобятся.
CBUHOnAC

Сообщение Виталий888 » 05 май 2025, 09:29

Я довго думав над покупкою між курткою Nike ACG і carhartt україна . Але врешті обрав Carhartt — хотілося чогось універсального, на кілька сезонів. На сайті https://newbornk.com/collections/carhartt-wip якраз була модель Michigan Coat — класика бренду. Зовні — проста робоча куртка, а насправді — річ, що продумана до дрібниць. Щільна тканина, міцна фурнітура, зручні кишені. Те, що треба в місті, де погода міняється щогодини. Куртка прийшла швидко, упаковка без зайвого пафосу, але видно: речі тут не з масмаркету. Я вдяг її й одразу відчув — це надовго. Сидить класно, виглядає лаконічно, але дорого. І головне — не така, як у всіх. Це одна з тих речей, які не просто гріють, а формують образ. Зараз хочу ще взяти штани з нової колекції — вже додав у вішлист.
Виталий888

Вернуться в Беседка