Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Помічаю, що зір погіршується (Чернівці)

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Помічаю, що зір погіршується (Чернівці)

Сообщение fejo » 23 апр 2025, 14:36

Друзі, привіт! Маю трохи тривожну ситуацію — останнім часом помічаю, що зір погіршується. Погано бачу в сутінках, очі швидко втомлюються після роботи за комп’ютером, іноді навіть з’являється розмиття перед очима. Звертатися ще не ходив, бо не знаю, куди краще. Можливо, хтось стикався з подібним і може порадити хорошого спеціаліста чи клініку в Чернівцях? Дуже не хочеться затягувати, бо вже реально заважає в повсякденному житті.
fejo
Старожил

Re: Помічаю, що зір погіршується (Чернівці)

Сообщение Summer15 » 23 апр 2025, 14:44

Розумію тебе, в мене були схожі симптоми — особливо ця втома очей та розмитість. Я зверталася в клініку Візіум, і не пошкодувала. Там дуже уважні лікарі, провели повну діагностику зору, все пояснили і призначили правильне лікування. Виявилося, що в мене було перенапруження зорового нерва через постійне сидіння за комп’ютером і недосконалу корекцію зору.
Summer15

Сообщение fejo » 23 апр 2025, 14:50

Дякую тобі за змістовну відповідь! Я вже чув про Візіум, але тепер, коли є відгук з особистого досвіду, набагато спокійніше. Підкажи, будь ласка, скільки часу займає обстеження в них і чи потрібно записуватись заздалегідь? І ще цікаво, чи ти одразу відчула покращення після початку лікування?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 23 апр 2025, 14:55

Так, я записувалась у офтальмологічну клініку Візіум у Чернівцях https://visium.com.ua/chernovczy/ua/kontakty/chernovczy-ulitsa-geroyiv-majdanu-150/ через сайт заздалегідь. Дуже зручно, там є вся контактна інформація. Обстеження зайняло десь годину, але було максимально детальним: перевірили не лише зір, а й тиск в оці, стан сітківки, зробили фото очного дна. Після перших рекомендацій — зволожуючі краплі та зменшення часу перед монітором — я вже через кілька днів помітила, що очі менше втомлюються. А ще вони пояснили, як правильно робити перерви в роботі, підібрали окуляри.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка