Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Якими засобами лікується гострий тонзиліт?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Якими засобами лікується гострий тонзиліт?

Сообщение Summer15 » 22 апр 2025, 14:45

Уже кілька днів відчуваю біль у горлі, але не як звичайне першіння, а сильніше. Горло червоне, гланди набрякли, а іноді навіть з’являється гній. Відчуваю слабкість, температура в межах 37-38 градусів. Не хочу відразу бігти до лікаря, чи можна якось полегшити стан вдома, поки не буде часу відвідати медзаклад? Може, є якісь препарати, які можуть допомогти при гострому тонзиліті у дорослих? І чи можна обійтися без антибіотиків, якщо симптоми не надто сильні?
Summer15

Re: Якими засобами лікується гострий тонзиліт?

Сообщение fejo » 22 апр 2025, 14:45

Симптоми, які ви описуєте, дійсно можуть свідчити про гострий тонзиліт. Важливо розуміти, що це запалення мигдаликів, яке може бути спричинене як вірусами, так і бактеріями. Якщо температура тримається в межах 37-38 градусів, то можна спробувати обійтися без антибіотиків, але тільки в тому випадку, якщо з часом стан не погіршиться. В домашніх умовах можна полегшити біль і запалення за допомогою антисептичних препаратів, таких як Лісобакт, який допомагає зняти запалення і бореться з бактеріями, якщо вони є. Однак, якщо симптоми не зменшуються або з’являється дуже сильна біль, варто звернутися до лікаря для точного діагнозу.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 22 апр 2025, 14:45

Якраз я і думав, що це може бути тонзиліт, бо біль настільки сильний, що навіть важко нормально говорити. Я вже почав полоскати горло теплою водою з сіллю та використовувати спреї, але ефект тимчасовий. Ви праві, не хочеться одразу пити антибіотики, але я боюся, що без них не обійдешся, якщо стане гірше. Якщо я спробую Лісобакт, це допоможе хоч трохи заспокоїти горло і запобігти розвитку ускладнень?
Summer15

Сообщение fejo » 22 апр 2025, 14:47

Лісобакт дійсно може бути корисним при гострому тонзиліті. Він має протизапальні та антисептичні властивості, що допомагають зменшити запалення і зняти біль у горлі при гострому тонзиліті у дорослого https://lysobact.com.ua/doroslym/gostryj-tonzylit/ а також підвищити місцевий імунітет. Це дозволяє полегшити стан і запобігти розвитку ускладнень. Лісобакт підходить для дорослих і не має великих побічних ефектів, якщо застосовувати його за інструкцією. Крім того, варто пам’ятати, що навіть при прийомі антисептичних засобів важливо дотримуватись правильного режиму і в разі погіршення стану — звертатися до лікаря для коригування лікування. Для детальнішої інформації про Лісобакт і його застосування при гострому тонзиліті можна ознайомитись із сайтом.
Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка