Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Не знаю що краще.. підкажіть

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Не знаю що краще.. підкажіть

Сообщение Summer15 » 12 мар 2025, 14:53

У мене планується будівництво заміського будинку. Поки там просто гола земля. Будиночок буде, але без санвузла, може якись модульний чи що придбати? У кого був досвід і щось порадить?
Summer15

Re: Не знаю що краще.. підкажіть

Сообщение KroPiVVa » 18 мар 2025, 10:45

Summer15 писал(а):У мене планується будівництво заміського будинку. Поки там просто гола земля. Будиночок буде, але без санвузла, може якись модульний чи що придбати? У кого був досвід і щось порадить?

У мене на дачі до цього часу стоїть модульний і навіть не збираюсь міняти. По-перше, це набагато комфортніше, ніж всякі тимчасові варіанти на швидку руку. По-друге, не треба морочитися з копанням вигрібної ями чи вигадувати щось із біотуалетами, які потребують регулярного обслуговування. Плюс у мене там одразу душова кабіна, то це взагалі супер зручно. Мій досвід говорить всіма руками тільки "за" такий варіант. Ось тут можна подивитися, які є варіанти модульних туалетів – https://blockunit.com.ua/catalog/moduli-sanitarni/tualety/ є різні моделі, в залежності від потреб та умов на ділянці. Тим паче якщо це буде будівництво, то робітникам десь треба помитися і варіант з душовою кабіною думаю підійде якнайкраще. 

Изображение
KroPiVVa

Сообщение CBUHOnAC » 14 апр 2025, 12:12

Має хтось приклади або відгуки по будівництву торгових площ від українських забудовників? Цікавлюсь для бізнесу — планую запускати мережу магазинів.
CBUHOnAC

Сообщение Кусочек колбаски » 14 апр 2025, 12:13

Працювали з ними минулого року — зводили торгово-офісний комплекс у Київській області. Все чітко: проект, дозволи, саме будівництво — все було організовано дуже професійно. Компанія CCG Development https://ccg.ua/ дійсно спеціалізуються на комерційній нерухомості й добре знаються на потребах бізнесу. Плюс — якісні матеріали й дотримання термінів, що для нас було критично важливо.
Кусочек колбаски

Вернуться в Беседка