Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Наскільки дієвою є SMM реклама у Львові?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Сообщение Summer15 » 11 апр 2025, 10:16

Друзі, привіт. Маю питання до тих, хто вже стикався з просуванням своїх проєктів у соцмережах. Ми запускаємо абсолютно новий сервіс, поки ще без широкої аудиторії, і хочемо одразу грамотно стартувати. Цікавить, наскільки дієвим є SMM на старті, чи реально отримати результат без величезного бюджету? Варто братися самим чи краще віддати на аутсорс професіоналам, які розуміються на цільовій аудиторії, алгоритмах платформ, оформленні сторінок тощо? І взагалі, чи має сенс платити агентству одразу, якщо продукт ще тільки запускається і аудиторія лише формується?
Последний раз редактировалось Summer15 11 апр 2025, 10:32, всего редактировалось 1 раз.
Summer15

Сообщение fejo » 11 апр 2025, 10:18

Коли запускав новий продукт, тобто новий фінансовий сервіс, повна відсутність упізнаваності, рекордна конкуренція та нульова присутність у цифровому просторі підштовхнули мене звернутися до професійної команди, яка знає, як працювати з такими стартами. Адже самостійно сидіти і шукати клієнтів через хаотичні пости й рекламу без стратегії — немає сенсу. У нашому випадку розробили контент-план, налаштували таргетинг і запустили брендування — якісно подано, виглядає серйозно. Тож якщо ти ще вагаєшся, я б сказав: на етапі старту це особливо важливо.
Последний раз редактировалось fejo 11 апр 2025, 10:31, всего редактировалось 1 раз.
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 11 апр 2025, 10:18

Дуже цінно почути думку людини, яка вже проходила через запуск подібного сервісу. Власне, хотіла ще уточнити — як ти обирав саме ту команду, з якою працював? Зараз на ринку повно агентств і фрилансерів, але як зрозуміти, хто дійсно розбирається в таких специфічних стартах і не просто обіцяє, а реально виводить продукт у поле зору цільової аудиторії? І чи був у тебе персональний менеджер або зворотний зв’язок під час співпраці?
Последний раз редактировалось Summer15 11 апр 2025, 10:31, всего редактировалось 1 раз.
Summer15

Re: Наскільки дієвою є SMM реклама у Львові?

Сообщение fejo » 11 апр 2025, 10:30

Цілком розумію твої сумніви, бо й сам спочатку не знав, кому довірити запуск. Я звернувся до рекламного агентство у Львові . Ця команда працює як повноцінна маркетингова агенція, і з ними я співпрацював під час запуску нового интернет-магазину. Що мені найбільше сподобалося — вони не просто пропонують послуги, а глибоко занурюються в бізнес. Почали з аналізу ринку, конкурентів, сильних і слабких сторін продукту, а вже потім формували стратегію. Був виділений окремий менеджер, який постійно тримав зв’язок, оперативно реагував на зміни, вносив коригування в контент і рекламу. Вони створили якісний візуал, налаштували рекламу з чітким таргетингом, підготували сторінки в соцмережах так, що навіть з нульовим стартом ми отримали результат. Рекомендую від щирого серця, бо результат справді вартував вкладених ресурсів.

Изображение
fejo
Старожил

Вернуться в Беседка