Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Де можна замовити якісні фрези для манікюру?

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Де можна замовити якісні фрези для манікюру?

Сообщение fejo » 08 апр 2025, 07:58

Я тільки починаю працювати в манікюрному бізнесі і хочеться дізнатися, як правильно вибирати фрези для манікюру. Поки що я не маю досвіду, але хочу вивчити, які фрези підходять для різних процедур. Хтось може порадити, з чого почати? Які інструменти найбільш зручні для початківців?
fejo
Старожил

Re: Де можна замовити якісні фрези для манікюру?

Сообщение Summer15 » 08 апр 2025, 08:00

Привіт! Я працюю в манікюрному бізнесі вже кілька років і можу поділитися деякими порадами щодо вибору фрез. Для початківців рекомендую вибирати фрези з м'яким або середнім абразивом, щоб не пошкодити ніготь і кутикулу. Якщо ви працюєте з гелевим або акриловим покриттям, обирайте фрези з твердими матеріалами, такими як карбід або діамант. Важливо також звертати увагу на форму фрези – для роботи з кутикулою зручні дрібні фрези, а для зняття матеріалу — більші з плоским або конічним кінцем. Не забувайте про регулярне обслуговування інструментів і чистку після кожного використання.
Summer15

Сообщение fejo » 08 апр 2025, 08:00

Я часто відвідую манікюрний салон і бачу, як майстри використовують різні фрези. Часто запитую їх про інструменти, які вони використовують, адже хочу також мати якісні фрези вдома. Мені важливо, щоб фрези не були занадто агресивними, а також щоб їх зручно було використовувати. Може, хтось може поділитися своїм досвідом і порадити, які фрези підходять для домашнього використання?
fejo
Старожил

Сообщение Summer15 » 08 апр 2025, 08:03

fejo писал(а):Я часто відвідую манікюрний салон і бачу, як майстри використовують різні фрези. Часто запитую їх про інструменти, які вони використовують, адже хочу також мати якісні фрези вдома. Мені важливо, щоб фрези не були занадто агресивними, а також щоб їх зручно було використовувати. Може, хтось може поділитися своїм досвідом і порадити, які фрези підходять для домашнього використання?

Як експерт з постачання інструментів для манікюру, можу сказати, що вибір фрез залежить від ваших потреб і рівня досвіду. Для професіоналів та початківців існують різні варіанти фрез. Наприклад, для роботи з кутикулою найкраще вибирати дрібні фрези з діамантовим покриттям або з твердими абразивами, які не пошкоджують шкіру. Для більш інтенсивного зняття матеріалу — фрези з карбіду чи алмазні.
Дуже важливо враховувати тип покриття на нігтях: для гелю чи акрилу потрібні більш потужні інструменти. Всі ці фрези для манікюру можна знайти в інтернет-магазині ESTATUS, де представлений великий асортимент інструментів для манікюру високої якості. Тут ви знайдете все, що потрібно для професійного або домашнього використання з гарантією якості.

Изображение
Summer15

Вернуться в Беседка