fejo писал(а):Я часто відвідую манікюрний салон і бачу, як майстри використовують різні фрези. Часто запитую їх про інструменти, які вони використовують, адже хочу також мати якісні фрези вдома. Мені важливо, щоб фрези не були занадто агресивними, а також щоб їх зручно було використовувати. Може, хтось може поділитися своїм досвідом і порадити, які фрези підходять для домашнього використання?
Як експерт з постачання інструментів для манікюру, можу сказати, що вибір фрез залежить від ваших потреб і рівня досвіду. Для професіоналів та початківців існують різні варіанти фрез. Наприклад, для роботи з кутикулою найкраще вибирати дрібні фрези з діамантовим покриттям або з твердими абразивами, які не пошкоджують шкіру. Для більш інтенсивного зняття матеріалу — фрези з карбіду чи алмазні.
Дуже важливо враховувати тип покриття на нігтях: для гелю чи акрилу потрібні більш потужні інструменти. Всі ці
фрези для манікюру можна знайти в інтернет-магазині ESTATUS, де представлений великий асортимент інструментів для манікюру високої якості. Тут ви знайдете все, що потрібно для професійного або домашнього використання з гарантією якості.