Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Вождіння на механіці

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Вождіння на механіці

Сообщение октавия » 29 окт 2024, 15:49

Хтось може поділитися досвідом навчання на механіці? Кажуть, це складніше, ніж на автоматі, але все ж хочу навчитися, щоб мати більше можливостей. Хто де вчився в Києві, і які були ваші враження? Буду вдячний за реальні поради.
октавия

Re: Вождіння на механіці

Сообщение пифагор » 29 окт 2024, 16:20

Слухай, якщо ти серйозно хочеш опанувати механіку, то раджу звернути увагу на автошколу Академія Водіння №1 https://av-k.com.ua/ru/ в Києві. Там курси водіння реально круті, особливо на механіці. Вони навчають на різних авто, типу Daewoo Nexia або Audi 80, і там дуже велика увага приділяється саме роботі з коробкою передач — тобто інструктор пояснює не тільки, як перемикати, а й коли це робити, щоб рухатися плавно і без ривків. Був момент, коли я вже думав, що механіка не для мене, але інструктор — я вчився з Бородавкою Володимиром — з таким терпінням усе пояснював, що я навіть почав кайфувати від цього процесу. І скажу тобі, що механіка — це справжня справа для тих, хто хоче реально розуміти, як працює машина. Так що, якщо хочеш якісно навчитися і перестати боятися механіки — Академія тобі точно допоможе!
пифагор

Re: Вождіння на механіці

Сообщение Nikki_23 » 02 янв 2025, 13:57

На TurboSTO виконав реставрацію демпфера – результат просто чудовий! https://turbosto.com.ua/ua/remont-mahovika/ Майстри чітко знали, що роблять, і повернули деталь до ідеального стану. Робота виконана швидко, і вартість була приємною. Тепер знаю, куди звертатися!
Nikki_23

Вернуться в Беседка