Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Маркетингові ходи

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Маркетингові ходи

Сообщение октавия » 14 дек 2023, 23:43

Моя компанія тільки починає свій шлях у сфері бізнесу, і я дуже хочу дізнатися про ефективні маркетингові ходи для залучення нових клієнтів. Які стратегії працюють найкраще? Може, хтось поділиться власним досвідом або порадить, на що варто звернути увагу?
октавия

Re: Маркетингові ходи

Сообщение пифагор » 14 дек 2023, 23:55

Для привертання уваги нових клієнтів рекомендую вам використовувати лендінги. Це ефективний інструмент для конвертації відвідувачів в покупців. Так, лендінг - це односторінковий сайт, де ви можете чітко висвітлити переваги вашого продукту чи послуги. Якщо вам потрібна професійна допомога у створенні лендінгу, звертайтеся до компанії Wild Web. Вони володіють великим досвідом у створенні ефективних лендінгів, які привертають увагу та стимулюють до дії. З лендінгами ви можете максимально ефективно просувати ваш продукт чи послугу серед вашої цільової аудиторії.
пифагор

Вернуться в Беседка