Зоотовары для кошек, собак. Зоомагазин.
Зоо–Реформа - изменения уже начались...

У Вас вопрос? - Помощник UA-Vet!Наши контактыХочу помочь!Как анонсировать мероприятие?

Допомогти дитині

Разговоры обо всем

Модераторы: Управляющий, ФинКом

Допомогти дитині

Сообщение Оксана » 17 фев 2010, 18:20

Не знаю, чи в правильному розділі розміщую цю тему, але... Моя подруга попросила мене поширити цю інформацію - доньці її одногрупниці потрібна дорога операція. Можливо, хтось може допомогти грішми або поширити цю інформацію далі.

http://www.donor.pp.ua/ania.html

Аня Підпалюк, 8 років. Хронічна хвороба нирок V стадії. Потрібно зібрати 80 тис. евро для оперативного втручання у клініці м. Ганновера, що у Німеччині.

Аня мила маленька дівчинка з майже дорослим поглядом. Адже, у свій ще доволі дитячий вік їй довелось настраждатись багато. Дитина народилась з проблемами хребта, що зумовило частковий параліч ніг. Лікарі сказали, що дитина не зможе ходити. Батьки не змирились з цим вироком і приклали максимум зусиль, аби поставити Аню на ноги. В 3 роки сталося чудо - дівчинка почала самостійно пересуватися. Радість була не довгою - постійні загострення пієлонефриту довели дитину до втрати функцій єдиної вродженої нирки. В грудні 2008 року Аня у важкому стані потрапила до Львівської обласної дитячої клініки, де лікарі 2 місяці боролися за її життя. Дівчинка перенесла 2 операції на постановку катетера у черевну порожнину, після чого вона потребує постійного діалізування, який, при неможливості, робиться у нестерильних умовах вдома! Але це на деякий час. Для того, аби врятувати Ані життя потрібно зробити складну операцію на сечовий міхур, після чого трансплантувати нирку. Дідусь готовий віддати дитині свою нирку, але родина таких коштів немає, тому є лише надія, що в Бога немає нічого неможливого, знайдуться милосердні люди і Анна стане художницею, адже це її найбільша мрія - дарувати людям те, що вона бачить у своїх вже досить дорослих думках. Віднедавна дівчинка малює ікони, мотивує це тим, що бачить обриси святих..
Оксана
Старожил

Вернуться в Беседка