Доброго дня.
Приводом до написання цього листа послугувала моя колекція поштових марок, яка нараховує більше десятка тисяч марок різних країн світу.
Дозвольте звернутися з такою пропозицією. Ось у чому полягає її суть:
Можливо Ви (чи Ваші друзі) працюєте з поштовою кореспонденцією чи архівом. Перед тим як знищити конверт, відріжте чи відірвіть частинку конверту на якій наклеєна поштова марка та надішліть мені. Ось і все.
За кожну марку України на вирізці з конверту я проплачу Вам 2 копійки. За вирізку з маркою іншої країни чи СРСР Ви отримаєте 5 коп. Звичайно, це не великі гроші. Проте, надіславши декілька сотень вирізок, будете мати невеличку фінансову підтримку свого власного бюджету.
Оплату за марки та їх пересилку я здійснюю наперед.
Цей лист не зобов’язує Вас до будь-яких дій. Проте, якщо моя пропозиція виявилася слушною і Ви готові прийняти її – пишіть. Моя поштова скринька mpmmarki@gmail.com
Мої марки будуть раді новим друзям. Я та моя колекція будемо щиро вдячні Вам.
Дякую.
З повагою, Петро.

. Украинские марки присылать не нужно, т.к. мы и так в фил.клубе и успеваем приобретать блоково то, что необходимо.
Но ни я, ни покупатели никак не могли сложить им цены, поэтому все марки до сих пор со мной
Если есть большие любители этого дела, можно будет встретиться для посмотреть и отобрать интересные экземпляры за какое-нибудь вознаграждение "на прокорм шерстяной стае"))